CASA MULDER

Aangepaste vakantievilla Spanje
Costa Blanca, San Fulgencio La Marina

Activiteiten

Strand, zeilen, duiken, sportvissen, wandelen, winkelen, uit eten... Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de activiteiten die u kunt ondernemen aan de oostkust van Spanje. Behalve naar het strand gaan, uitgaan of naar een speeltuin gaan met de kinderen kunt u ook andere activiteiten en sporten ondernemen en uitvoeren.

Wandelen aan de Costa Blanca

Wandelliefhebbers kunnen aan de Costa Blanca fantastische en spectaculaire wandelingen maken door de natuur. Verschillende wandelroutes vind u hier.

Fietsen

Veel prof- en amateurwielrenploegen trainen in het vroege voorjaar aan de Costa Blanca. Aan de kust liggen redelijk vlakke routes tussen de citroen- en sinaasappelbomen, meer landinwaarts zijn leuke klimmetjes en steile cols te vinden. Ook voor mountainbikers zijn er vlakke weggetjes tussen de sinaasappelplantages en uitdagende onverharde wegen die omhoog voeren tot prachtige vergezichten.
Verdere informatie: fietsverhuur / routes

De stad Alicante kunt u prima per fiets ontdekken, ontdek Alicante op de fiets met een fietstour langs de highlights en het strand; verdere informatie vind u hier.

Sportvissen

Spanje is een geweldig land voor sportvissers maar helaas mag niet overal worden gevist.
Verdere informatie vind u hier.

Duiken

duiken

De meeste dorpen en steden aan de Costa Blanca kust hebben een of meerdere duikscholen. Ga bijvoorbeeld eens duiken in het heldere zeewater in het natuur reservaat Cova Tallada waar u van een fantastische onderwater wereld kunt genieten. Ook zijn er zeer goede duikmogelijkheden op het strand Playa de Les Rotes of in het Reservaat Marina del Cabo de Sant Antonio.
Verdere informatie vind u hier.

Aquapark Rojales

Aquapark

Gelegen in een natuurlijke vallei van de urbanisatie van Rojales vind u dit Aqua Park.
De attracties zijn over 21.000 vierkante meter verdeeld, overal staan tafels en banken in de schaduw, er is ook een groot grasveld met parasols waar u rustig kunt uitrusten, een beetje weg van alle drukte van het park. Het park beschikt over een restaurant en cafetaria, waar je je energie kunt herstellen met overheerlijke gerechten of paella, of kunt afkoelen in de snackbar. Aquapark is een waterpark om met het hele gezin te genieten, waar jong en oud een onvergetelijke dag kunnen beleven,
Verdere informatie vind u hier.

Pony/paard rijden

Pony-paard rijden

De mooie natuur verkennen op de rug van een Spaans paard of een pony?
dit is mogelijk voor jong en oud door de duinen van La Marina, of in het hart van "el campo" tussen de sinaasappel- en citroenplantages bij San Miguel de salinas (nabij Torrevieja). Van hieruit kunt U lange en korte tochten gaan maken, in de bergen, door de fruitplantages, aan het prachtige stuwmeer van Pedrera, naar de zoutmeren van Torrevieja, op het strand. Ook alle dagen buitenritten en lessen voor kinderen, beginners en gevorderden (Nederlandstalig!) het ganse jaar door. info

Golf

Alicante biedt een nog steeds groeiende hoeveelheid golfbanen. Het weer helpt ook enorm mee om deze banen het hele jaar door te bespelen en we zijn er dan ook zeker van dat niemand die hier komt om te golfen teleurgesteld naar huis terugkeert.
Verdere informatie vind u hier.

Winkelen

In de nabijheid van de villa zijn er diverse mogelijkheden om gezellig te winkelen. Naast de winkels in Alicante zijn er ook 2 grote winkelcentra in Torrevieja.
Het Habaneras Shopping Centre is geopend in 2005. Hier vind u winkels van o.a. Zara,
H & M, Zara Home, C & A, Forum Sport, Stradivarius, Springfield Man & Woman, en nog veel meer winkels en restaurants.
Verdere informatie vind u hier.

In 2012 opende Zenia Boulevard in Torrevieja/Orihuela zijn deuren. Het imposante en royaal opgezette winkelcentrum La Zenia Boulevard beschikt over 150 winkels gebouwd op 161.000 m2. Er is een breed scala van winkels met een grote variatie aan verschillende branches. Ook de diverse restaurants ontbreken niet, tevens wordt het casino van Torrevieja in het nieuwe centrum ondergebracht. Rondom het winkelcentrum zijn 600 bomen geplant. Verdere informatie vind u hier.


Licor 43 experience

Licor 43, dat op zijn Spaans Cuarenta Y Tres of Licor Cuarenta Y Tres wordt genoemd, is een zoete Spaanse likeur met een sterke vanillesmaak. Oorspronkelijk stamt het af van een drankje dat Liquor Mirabilis (ook wel wonderlikeur genoemd) heet, dat al meer dan duizend jaar gelden in de buurt van de stad Cartagena werd gemaakt.
U kunt de Licor 43 proeven en de fabriek bezoeken met de Licor 43 experience.
Verdere informatie vind u hier.

Elche CF

Voetbal Primera & Segunda Division

Voetbal is zeer populair in Spanje en bijna elke stad of dorp heeft haar eigen voetbalclub. Het bijwonen van een wedstrijd in de Primera Division is altijd een geweldige belevenis. De Costa Blanca regio heeft twee vertegenwoordigers op de hoogste niveaus: Valencia CF en Elche CF.
Elche CF is een Spaanse voetbalclub uit Elx. De club is opgericht in 1923. Thuisstadion is het Estadio Manuel Martinez Valero, 20 km vanaf onze villa.
Rolstoelplaatsen kunt u bij het stadion reserveren.